Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)


EN
Home » Evenimente » Fall Church Rummage Sale; Vecernie la ora 18:00

Fall Church Rummage Sale; Vecernie la ora 18:00

09-10-2011 09:00 AM

Incepand cu duminica 22 august, puteti aduce si depozita in lobby articolele pe care doriti sa le donati pentru a fi valorificate.

Primim orice fel de obiecte in stare buna si functionala( mai ales pentru electrice si electronice). Nu executam reparatii sau reconditionari.
Produsele vestimentare trebuie sa nu fie patate sau rupte, cu un aspect comercial prezentabil, frumos pliate sau pe umerase.

Obiectele ce vor ramane nevandute se vor returna donatorilor, motiv pentru care va rugam sa le etichetati cu numele dumneavoastra ( stocarea sau aruncarea ulterioara a obiectelor vor insemna costuri suplimentare pentru biserica noastra).

Ne dorim participarea dumneavoastra unanima si apreciem orice ajutor pe care ni-l puteti oferi. Locatia ne este deosebit de favorabila evenimentului, speram ca vremea sa coopereze, iar cu putin advertising anticipam vanzari mari.
Va fi un prilej placut de socializare si solidarizare a comunitatii noastre.Copiii sunt bineveniti sa participe la acest eveniment si credem ca vor avea o experienta foarte benefica.

Pentru informatii , intrebari si propuneri care sa ajute la o mai buna desfasurare a evenimentului va rugam sa o contactati pe Cornelia Toderica la c.toderica@hotmail.com , tel: 303-652-9002

Va multumim.

Consiliul de Femei.

Evenimente Trecute

Sarbatoreste traditional Sfintele Florii, alaturi de noi

Va asteptam sa fiti alaturi de noi la sarbatoarea Sfintelor Florii. Dupa Sfanta Liturghie vom imparti frunze de palmier si vom avea masa traditionala de peste.

Icoana Maicii Domnului din Hawaii va veni in biserica noastra vineri (12 aprilie)

Cenaclu Romanesc "Mircea Eliade"

Stiri Importante

Programul slujbelor de Pasti 2019

Pentru a vizualiza programul slujbelor de Pasti din 2019, va rugam sa apasati linkul de mai jos.


Programul "EMPLOYER’S MATCHING GIFT"