Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)EN
Home » Evenimente » Icoana Maicii Domnului de la Brasov

Icoana Maicii Domnului de la Brasov

11-19-2016 7:00 PM

In cadrul vecerniei din 19 noiembrie, de la ora 19:00, vom primi in biserica noastra Icoana Maicii Domnului de la Brasov. Vom organiza o primire cat mai evlaviosa, cu tamaieri, prapori, clopot si cu o frumoasa procesiune in jurul bisericii. Icoana va fi apoi asezata in mijlocul bisericii pentru a fi venerata. Dupa slujba de vecernie ii vom citi Acatistul Maicii Domnului Bucuria Tuturor celor Necajiti. A doua zi, duminica, dupa Sf. Liturghie, ii vom citi cel de al 40-lea acatist si o vom aseza in axionita, rama special facuta pentru ea.

Evenimente arhivate

Revelion 2018

Va invitam la cumpana dintre ani sa petrecem cu bucate alese, ritmuri antrenante si multa veselie. Va vom surprinde placut cu un meniu delicios si bogat.

Taina Sfantului Maslu

Ziua Romaniei \ Vizionare film romanesc

Stiri Importante

Studiu biblic

În fiecare miercuri de la ora 19:30, vă invităm să aprofundăm împreună textul Noului Testament.

Pentru a fi cât mai convenabil enoriașilor noștri, ne vom întâlni la biblioteca Eloise May, la adresa: 1471 S Parker Rd , Denver , CO 80231.

De asemenea, puteți să vă conectați cu noi, în direct, prin internet.

Cei interesați vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 440 668-0010, sau prin email: prbogdan@sfdimitrie.org.

CENACLULUI ROMÂNESC “MIRCEA ELIADE” DIN DENVER, COLORADO, ANIVERSEAZA 5 ANI DE LA INFIINTARE