Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)EN
Home » Evenimente » Recital Costel Busuioc

Recital Costel Busuioc

04-02-2016 6:30 PM

Dragii nostri, Suntem foarte bucurosi sa va anuntam venirea binecunoscutului tenor Costel Busuioc la biserica nostra. Ne va incanta cu arii celebre din opera si cantonete, sambata 2 aprilie de la ora 6:30PM. De asemenea va da raspunsurile la Sfanta Liturghie de duminica, 3 aprilie si va canta pricesne (cantari bisericesti). In atasament este un afis pe care va rog sa-l distribuiti la cat mai multi avand in vedere timpul scurt in care am fost si noi anuntati. Vom reveni cu amanunte.

Evenimente arhivate

Revelion 2018

Va invitam la cumpana dintre ani sa petrecem cu bucate alese, ritmuri antrenante si multa veselie. Va vom surprinde placut cu un meniu delicios si bogat.

Taina Sfantului Maslu

Ziua Romaniei \ Vizionare film romanesc

Stiri Importante

Studiu biblic

În fiecare miercuri de la ora 19:30, vă invităm să aprofundăm împreună textul Noului Testament.

Pentru a fi cât mai convenabil enoriașilor noștri, ne vom întâlni la biblioteca Eloise May, la adresa: 1471 S Parker Rd , Denver , CO 80231.

De asemenea, puteți să vă conectați cu noi, în direct, prin internet.

Cei interesați vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 440 668-0010, sau prin email: prbogdan@sfdimitrie.org.

CENACLULUI ROMÂNESC “MIRCEA ELIADE” DIN DENVER, COLORADO, ANIVERSEAZA 5 ANI DE LA INFIINTARE