Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)EN
Home » Evenimente » Vizita la Ferma

Vizita la Ferma

10-23-2011 00:00 AM

Ferma “Cottonwood” este la: 1535 N 75th St. Boulder, CO 80303. Telefon: 720 890-4766. Intrarea este gratuita. Acolo vor fi mai multe activitati la alegere, cum ar fi: joaca prin labirintul din baloti de paie, alegerea direct de pe camp a dovleacului preferat, vizitarea animalelor domestice si multe altele. Cei care doresc sa faca un tur cu remorca, taxa este de $3. Pentru mai multe detalii vizitati website-ul: http://www.cottonwoodfarms.com/halloween-pumpkin-patch-fall-festival-boulder-co . Invitatia este adresata nu doar copiilor insotiti de parinti ci tuturor celor care vor sa se bucure alaturi de noi de frumusetile acestei toamne. Pleacrea va fi de la biserica in jurul orei 13:30. Aduceti cat mai multi prieteni

Evenimente viitoare

Revelion 2018

Va invitam la cumpana dintre ani sa petrecem cu bucate alese, ritmuri antrenante si multa veselie. Va vom surprinde placut cu un meniu delicios si bogat.

Stiri Importante

Studiu biblic

În fiecare miercuri de la ora 19:30, vă invităm să aprofundăm împreună textul Noului Testament.

Pentru a fi cât mai convenabil enoriașilor noștri, ne vom întâlni la biblioteca Eloise May, la adresa: 1471 S Parker Rd , Denver , CO 80231.

De asemenea, puteți să vă conectați cu noi, în direct, prin internet.

Cei interesați vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 440 668-0010, sau prin email: prbogdan@sfdimitrie.org.

CENACLULUI ROMÂNESC “MIRCEA ELIADE” DIN DENVER, COLORADO, ANIVERSEAZA 5 ANI DE LA INFIINTARE