Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)EN
Home » Evenimente

Evenimente

Petrecere Romaneasca

Biserica Sf. Dimitrie cel Nou va invita sambata, 20 august, de la ora 5:30PM la petrecerea: BBQ - Gratarul Verii Vor sfarai pe gratare mititeii si vom dansa pana tarziu pe ritmuri antrenante! Meniu: Aperitive cu salam, telemea, slanina vanatoreasca si altele. Ciorba de burta. Mititei si pulpe de pui cu cartofi piure si salata de vara. Desert cu fructe de sezon si inghetata asortata. Donatii: Adulti - $40 Copii (-14) - gratis

Petrecere de toamna

Petrecere de toamna - "Veselie Brumarie"

Sezatoare

Fiecare participant, în funcție de preferințe, iși va aduce cele necesare pentru a împleti, croșeta, tricota, coase, etc. Se vor cânta colinde și romanțe, se vor recita poezii, se vor spune ghicitori și va fi multă voie bună.

Festival Romanesc

Festival Romanesc in Boulder, Colorado

Cenaclu literar - Lacrima Basarabiei

Duminica, 12 august, la ora 13:00, biserica noastra, impreuna cu organizatia RAFA, va invita la un cenaclu literar intitulat "Lacrima Basarabiei".

Cenaclu Românesc

Domnul Profesor Sebastian Doreanu “Moartea lui Eminescu. Adevăr, mit și mistificare”.

Petrecere Revelion 2012

Parohia Sf. Dimitrie cel Nou organizeaza petrecerea de Revelion 2012.
Va invitam cu drag sa petreceti alaturi de noi trecerea in noul an asa cum se obisnuieste cu bucate traditionale, inconjurati de prieteni, muzica si buna dispozitie.

Primul Cenaclu Românesc din Colorado

Duninica aceasta, 18 decembrie, dupa Sf. Liturghie, vom avea primul cenaclu romanesc din Colorado.

Vizita la Ferma

Duninica aceasta, 23 octombrie, dupa Sf. Liturghie, doamnele profesoare de la Scoala Duminicala vor oferi copiilor un mic pranz, dupa care va invita, cu mic cu mare, la ferma “Cottonwood”.

Nastere Maicii Domnului - Sf. Liturghie va fi la manastirea din Lake George, CO.

Pelerinaj la Manastirea "Fecioara Maria" din Lake George, CO.

Sf. Liturghie Arhiereasca la biserica noastra

Prea Sfintitul Episcop Vicar Irineu Duvlea va sluji la biserica noastra Sf. Liturghie insotit de Ierodiaconul Sebastian Dumitrascu.

Retragere Spirituala; la ora 18:00 Vecernie la biserica noastra

Biserica greceasca, St. Catherine, va invita pe data de 12 martie, ora 13:00, la o retragere spirituala. Il vor avea ca invitat pe parintele Martin Ritsi.

Nasterea Domnului, Venirea lui Mos Craciun si Masa Festiva

Nasterea Domnului, Venirea lui Mos Craciun si Masa Festiva

Deschiderea Oficiala

Deschiderea oficiala a cladirii noastre, sala sociala - temporar biserica.

Veselie Brumarie

Petrecere de Toamna

Evenimente arhivate

Revelion 2017

Va invitam cu drag sa petreceti alaturi de noi o seara incantatoare intr-o atmosfera de sarbatoare si eleganta, cu muzica, dans, masa festiva, surprize si multa voia buna.
Petrecerea va incepe sambata, 31 decembrie, la ora 7:30P.M. si va continua pana a doua zi la ora 2:00AM

Pentru rezervari va rugam sa o cantactati pe Dna Simona Sirghie la nr-ul de telefon 716-496-6860 sau email simonarazvan@yahoo.com

Ziua nationala a Romaniei

Icoana Maicii Domnului de la Brasov

Stiri Importante

Acoperamintele Sfantului Dimitrie cel Nou la biserica noastra

În ziua de 2 februarie, de praznicul Întâmpinării Domnului, am întâmpinat și noi cu multă emoție, în sunet de clopot, cu lumânari aprinse, cu tămâieri și acatist ceva deosebit ce ne doream de mult însă nu îndrăzneam să ne gândim că vom avem așa de curând. Din mila lui Dumnezeu și cu sârguința tenace unei credincioase din București, ceea ce mulți credeam aproape de imposibil, s-a împlinit. Au fost aduse în biserica noastră acoperămintele de pe moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul bisericii noastre și al românilor de pretutindeni. Acestea au fost oferite de la Catedrala Patriarhala din București, prin binecuvăntarea directă a Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.