Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)EN
Home » Multimedia » Photo Gallery

Cenaclu Românesc - Mihai Eminescu

2012-01-15

Duminică, 15 ianuarie, 2012, în cadrul Cenaclului Românesc, am avut marea bucurie de a fi încântați cu poezii eninesciene. Domana Simona Sîrghie si domnul Prof. Sebastian Doreanu ou fost principalii organizatori ai evenimentului ce a avut loc la biserica noastră in cinstea zilei de naștere a marelui poet, Mihai Eminescu. Domnul Doreanu, ca reprezentant al asociatiei RAFA, a vorbit despre moartea lui Eminescu. Am aflat lucruri deosebit de interesante, fapt pentru care îi multumim domnului profesor si îl așteptăm cu nerăbdare luna viitore, februarie, când vom avea un nou Cenaclu Românesc.

Pr. Ioan Bogdan

Stiri Importante

Studiu biblic

În fiecare miercuri de la ora 19:30, vă invităm să aprofundăm împreună textul Noului Testament.

Pentru a fi cât mai convenabil enoriașilor noștri, ne vom întâlni la biblioteca Eloise May, la adresa: 1471 S Parker Rd , Denver , CO 80231.

De asemenea, puteți să vă conectați cu noi, în direct, prin internet.

Cei interesați vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 440 668-0010, sau prin email: prbogdan@sfdimitrie.org.

CENACLULUI ROMÂNESC “MIRCEA ELIADE” DIN DENVER, COLORADO, ANIVERSEAZA 5 ANI DE LA INFIINTARE

Evenimente viitoare

Revelion 2018

Va invitam la cumpana dintre ani sa petrecem cu bucate alese, ritmuri antrenante si multa veselie. Va vom surprinde placut cu un meniu delicios si bogat.