Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)EN
Home » Multimedia » Photo Gallery

Cenaclu Românesc - Mihai Eminescu

2012-01-15

Duminică, 15 ianuarie, 2012, în cadrul Cenaclului Românesc, am avut marea bucurie de a fi încântați cu poezii eninesciene. Domana Simona Sîrghie si domnul Prof. Sebastian Doreanu ou fost principalii organizatori ai evenimentului ce a avut loc la biserica noastră in cinstea zilei de naștere a marelui poet, Mihai Eminescu. Domnul Doreanu, ca reprezentant al asociatiei RAFA, a vorbit despre moartea lui Eminescu. Am aflat lucruri deosebit de interesante, fapt pentru care îi multumim domnului profesor si îl așteptăm cu nerăbdare luna viitore, februarie, când vom avea un nou Cenaclu Românesc.

Pr. Ioan Bogdan

Stiri Importante

Acoperamintele Sfantului Dimitrie cel Nou la biserica noastra

În ziua de 2 februarie, de praznicul Întâmpinării Domnului, am întâmpinat și noi cu multă emoție, în sunet de clopot, cu lumânari aprinse, cu tămâieri și acatist ceva deosebit ce ne doream de mult însă nu îndrăzneam să ne gândim că vom avem așa de curând. Din mila lui Dumnezeu și cu sârguința tenace unei credincioase din București, ceea ce mulți credeam aproape de imposibil, s-a împlinit. Au fost aduse în biserica noastră acoperămintele de pe moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul bisericii noastre și al românilor de pretutindeni. Acestea au fost oferite de la Catedrala Patriarhala din București, prin binecuvăntarea directă a Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Evenimente arhivate

Revelion 2017

Va invitam cu drag sa petreceti alaturi de noi o seara incantatoare intr-o atmosfera de sarbatoare si eleganta, cu muzica, dans, masa festiva, surprize si multa voia buna.
Petrecerea va incepe sambata, 31 decembrie, la ora 7:30P.M. si va continua pana a doua zi la ora 2:00AM

Pentru rezervari va rugam sa o cantactati pe Dna Simona Sirghie la nr-ul de telefon 716-496-6860 sau email simonarazvan@yahoo.com

Ziua nationala a Romaniei

Icoana Maicii Domnului de la Brasov