Iisus a răspuns şi i-a zis: "Oricine bea din apa aceasta va înseta iarăşi; Dar cel ce va bea din apa pe care i-o voi da Eu nu va mai înseta în veac, căci apa pe care i-o voi da Eu se va face în el izvor de apă curgătoare spre viaţă veşnică."
(Ioan 4, 13-14)


EN
Home » Bine ati venit!

Bine ati venit!

Bine ati venit pe site-ul Bisericii Crestin Ortodoxe Romane "Sfantul Dimitrie cel Nou" din Colorado si va multumim pentru interesul si timpul pe care ni-l acordati pentru a ne cunoaste.

Incepand cu 2007, anul infiintarii misiunii noastre, romanii din partea de nord a statului Colorado avem posibilitatea de a ne intalni in noul locas de inchinare , simbol definitoriu al spiritualitatii comunitatii romanesti, pentru a afla despre invataturile lui Hristos conform traditiei bisericii ortodoxe romanesti.

Va invitam cu toata caldura sa ne fiti alaturi in fiecare duminica la Sfintele Slujbe si la toate celelalte evenimente organizate de misiunea noastra, prin care incercam sa mentinem vie credinta stramoseasca , obiceiurile traditionale si sa facem cunoscute valorile romanesti generatiilor viitoare.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati paginile site-ului nostru, iar daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.